Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som finns kvar nu är

Vatten och massor med vatten
Kanoner av vatten
Jag ser vatten överallt!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-27 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP