Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den obesvarade frågan

O din tysta fråga
som ingen vill besvara
snarare är snara
att bortåt tåga

Därför du ej våga
att viska den bara
och gömmer denna rara
såsom en glömd förmåga

Därför den försvann;
ner i glömskans dal
den likt vatten rann

Så du har inget val
ty frågan den var sann
vem än dig den bestal




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-27 19:41



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra och vackert skriftat
om det mänskligt sköra i oss
om rädslan för att bli avvisad eller missförstådd
2021-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP