Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan att vara tillsammans

Mitt inre kallar dig
Med ett ljudlöst melodi
Dina händer
Flätar mig in
i en ljuvlig fantasi.

Vi rör oss sida vid sida
Läppar får svar
Bröstet glädjs
Ögonen glimtar som ljuset som leker i sötvatten...
Alla ljud tystas
Vi är tillsammans.




Fri vers av Barbara
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-27 19:49



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fin kärleksdikt!
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara