Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför kavajens slag

 

Mitt hjärta slog sina slag i vågor

när du rusade mig förbi

havet kom oss invid

redo att ställa sina frågor.

 

Det vi inte såg

men som kom oss nära

det blev vårt ok

vi aldrig orkade bära.

 

Vi fick rida våra maror

vi fick kämpa varje dag

vi såg aldrig de faror

som lurade

innanför kavajens slag.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-08-27 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP