Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt i ett svårt läge och för att inte avslöja mig sa jag "mina kvinnor klarar bara Inte av att ta betalt för något som de erbjuder" därför har jag skapat en kurs och därför hoppas jag att ni vill bli "mina...


Stjärnor

Ja, det var beskrivningen.

Frågan är ju hur det ska gå till och nu menar jag
du har tagit polisens horor och förstå poängen...

Ja, vad är det med den?

Lägg av nu, vi gillar upplägget!

Ja, för fan, "sex-dockor" så djävla skönt för oss.

Brukar poliser svära så här mycket?

Äsch!

Nu tänker jag på hororna som är stympade både
psykiskt och fysiskt, detta är fruktansvärt och ni
har verkligen inte blivit bättre polismän av detta.

Så var det, kanske vi gjort fel.

Ja, en aning och nu vill jag ta över era kvinnor!

Som vadå?

Jag vill hjälpa dem att ta tillbaka sina liv och må bra.

Du menar, ska vi köpa deras alster, konsten?

Precis, det är de verkligen värda, all respekt!

Kvinnor,
vill ni vara med och starta upp en gårdsförening?

Stjärnor så som polisen uttryckte det
"Vi har egna stjärnor inom Polisen..."

Tydligen räckte det med Ann-Catherine.

Ja, så sa dom till oss och att hon är en hora också!

Se, vi har mycket att uttrycka i konsten, tjejer!

-Nu får de skicka sina pengar till oss genom mobilen,
då klarar vi att ta emot pengar för allt det vi erbjuder.

Idag har jag klätt om min kontors-stol, nybörjare, ja.




(Flera olika personer, tar sina textrader i det här förslaget)


Bara att välja vilka rader som är dina.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-27 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP