Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vånda

Jag skulle vilja slänga den djävla rollatorn med all den kraft jag har kvar, slänga den rakt ut genom den stängda ytterdörren.
Där skulle bli ett stort hål och genom det kunde jag krypa ut till friheten.
Och jag skulle ta med mig de förbannade kryckorna, de som alltid trillar omkull som plockepinn, när man ställer dom ifrån sig.
Och när jag väl är ute, skulle jag kasta iväg dom som spjut, dit där ingen någonsin kan hitta dom.

Sen skulle jag ta en långpromenad och plocka blommor.
Kanske bada i havet.
Skulle jag.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-28 09:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
få ord, mycket innehåll
2021-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP