Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK


Testosteron
Östrogen
Feromoner
Kortisol
Serotonin
Endorfin
Noradrenalin
Adrenalin
Dopamin
Oxytocin
Vasopressin

Frieri
Haveri

De som tidigare
hade känt en sådan
kemi




Prosa (Kortnovell) av Maria Gripenhoftner
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-28 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner