Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålet

Vi fastnade ofrivilligt i denna gegga i decenier,
dina ord gjorde mig fastklistrad.
I alla år sökte vi ett sätt att undgå,
att prova våra vingar någon annanstans.
Nu vill Gud ge Dig nya vingar.
Den som blir kvar får fylla tomrummet.




Prosa (Kortnovell) av Dobrica Vukovic VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-28 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP