Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med en handfull härinne. Gunwale gav mig orden "stan, försämrar, katter" som utvidgats en smula. Lagt till 18 så blir 21 ord, totalt regeltroget.


Bottenlös Klosett (stafett 17)

 

 

 

Råttorna hade övertagit

stans snuskigaste lyxfällor

inklusive nybyggda slottsruiner.

 

Katterna hängde näpperligen

med iRRlärornas utveckling -

"bottenlöst försämrande förfriskningar"?

 

Rävarna raskräddade överskottet...

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-28 15:07



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Tycker som Nanna X. Låter som något jag läste i AB - att kriminella tar över källare och tvättstugor. Försämrande förfriskningar och råttor hör alltså väl ihop. Om jag nu är på rätt spår. Spännande läsning iaf.
2021-08-29

    prima donna
Räven raskar räddad över skott! Ett bottenklöst klo set? Förfriskning i klosett! :D nybyggda slottsruiner måste ändå vara det senaste!
2021-08-29

  Gunwale VIP
Såg en svt-rubrik just idag om att storstaden förändrar djuren! (En artikel från Vetenskapens värld) Halkar katterna efter i utvecklingen?
2021-08-28

  Nanna X
Hu vilket läskigt scenario!
2021-08-28

  Gunwale VIP
Råttorna borde veta att fällor är fällor - om än i gyllene lyxförpackning!
2021-08-28

  Gunwale VIP
Aha, råttorna regerar, och eftersom det blir så mycket dricka över när katterna ratar all musmust, tar de raska rävarna hand om det, de är väl glada och överraskade över isen i drinkarna också, antar jag!
2021-08-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP