Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävel på att simma

Det stormande hösthavet tar inte kål på mig
Jag är en jävel på att simma.
Men jag drunknar i dina ögon.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-28 12:28



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Ljuvligt hård och mjuk <3
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover