Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet är vårt eget

De brinnande själarna
springer i gatlyktornas sken
i takt med en ung Patti Smiths Horses.
De fylls av livslust och de brinner än klarare
medan de förståndiga dör av leda framför TVn.
Springer vi med eller håller vi på att dö?
Valet är vårt eget




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-28 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP