Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I BRYTNINGSTIDEN

Han bröt upp i brytningstiden

just när sommaren bleknade bort

Blomstringstiden var förliden

men hans egen var allt för kort

Vi som kände honom vet att

han haft mycket mer att ge

Han som började en gång som

gitarrist i Bizex-B

 

LARZ GUSTAFSSON 28/8 2021

 

"I'm a man you don't meet every day" (The Pogues)

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2021-08-28 18:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint diktat om vänskap och förlust.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP