Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sortera mig inte

Du frågar mig varför
Varför jag är så rädd som jag alltid är

Jag vill inte ge något svar
Men jag vet
Att jag inte har något val

Någonting måste jag ju ge dig
Om jag inte gör det är risken stor
Att du låser in mig i boxen
Du föreställer dig att jag hör hemma

Sortera mig inte,
jag är varken avfall eller återvinningsbar.




Fri vers av Neaskriver
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-29 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver