Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pernilla

hålen i mig
återbetalas
mellby
mitt rike

en hel del regn
på denna landsväg




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-08-28 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams