Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till från utkasthögen från i höstas


Abc på haiku


Arton ardenner

Bär byglar bringor bränner

 Cirkusens celler

 

Anför artister

Bland blinkande bilister

Covidrondeller

 

Arenan andas

Baciller bara blandas

Clownfiskförställer

 

Akrobatarmén

Brukar bra böjliga ben 

Cykelinställer

 

 




Bunden vers (Haiku) av prima donna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-15 23:24



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jo, du får till det här också, med roliga verb som börjar på C, har aldrig läst något liknande, Häftigt.
2021-12-16

  TrollTörnTrappan VIP
Cirkus tycks vara det samlande (väl utspridda) temat här. Nu märkte jag till sist att C-raderna i respektive haiku rimmar!!!
2021-12-16

  ULJO
Fina haikusar det där
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

prima donna VIP