Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din läst underifrån

 

De tre ögonen och de sju vita 

rockarna 

 

alla stirrade. Ögonvitor vända mot den

sol ingen av dem mindes. Jag var bara 

ett barn och du en dansande förnimmelse 

 

Rockarna där igen. På galgen. På golvet. Vi

provade dem, en efter en, uppdelade i två 

men samma människa 

 

dansade över sorgens glastak lika prövande 

och ångestfyllt som sant mod smakade i

gommen. Min tunga hade aldrig vant sig 

men det var mitt märkliga liv. I utkanten 

av normaliteten 

i minnet av borgerlighetens ljummaste 

tugga. 

 

kom då ! Skrek han fast han visste att

jag gömt mig sprungit bort från det 

som fick alla de andra att tacksamt 

gripa tag i livet 

 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP