Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har dig i livet.

drömmarna som påminner om gamla jaget
får mig inte att tappa taget.
Men ångesten skapar ett orosmoment
Som delas med världen när känslan är potent
Potent nog att krossa mitt inre ego
Det som verkligen inte är byggt utav lego
Styrkan inom mig är starkare än så.
Att ge upp, är inte rätt väg att gå
Jag övervinner tvivlet.
Tar inget för givet
Men väntar och ler
Åt allt som sker
För jag vet att jag har dig i livet.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover