Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstdag



Ett år
en livsförändring

En tanke som blev
en idé

Förvandlades till en fråga
Manifesterades i handling

Utvecklades till en verksamhet

Idag är lyckan med hästarna
Åter tillbaka i mig själv

Jag har det jag saknat

Nu hägrar nya mål
möjligheter att forma ett liv

Vilken väg ska jag gå?
Något säger mig att det inte
spelar någon roll

Det som jag söker
söker också mig

Idag vilar jag och samlar mig
inför nästa steg











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-29 09:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
All lycka till dig :)
2021-09-02

  Öknens Ros VIP
Lycka till med fortsatt färd i livet!
2021-08-30

  Dobrica Vukovic VIP
Nice.
2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP