Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkomling


Jag är ensamkommande
i en kropp av kött

Jag skriver ner väderleksrapporten
minutiöst;
läser upp den,
lyssnar på min röst
som är beroende av mina stämband
och mina trumhinnor
och atmosfären
och universums evolutionära tålamod

Väderleksrapporten ur min mun
leker med bevisen för min härkomst,
kommen här ensam
i en kropp av kött




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP