Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följ inget av de här råden, om du inte vill, vem är jag att stoppa dig


Haikus för dåliga livsval

Ge inte upp nu
Du klarar mer än du tror
En tequila till

Begrav gammalt groll
Ta den långa vägen hem
Googla hans adress

Spara det du har
Lyx behöver inte kosta
Sälj grannens tv

Ditt framtida jag
Är en annan person
Han förtjänar inget av dig

Föder du rätt jag?
Inom dig finns två vargar
Skansenchef svinsur

Idag är en gåva
Som bara du kan använda
Netflix och chips




Bunden vers (Haiku) av aloc VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP