Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öva mera


Skrivarmöda

Många timmars tankar skapar skrivprocessen
det kan jämföras med träningsdosen hos en tennisspelare
eller en cirkusartist
utan träning inget resultat




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-29 13:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Med träning
Menas även det
Omedetvetna?
Som inte syns
Men registrerar
Ändå?

2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP