Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS BALSAM

Mild är dagen, vinden ljum,
balsam över land och vatten.
Gud bereder vilans rum
inför oron, stormen, natten.

Mammavarm med mjuk flanell
bäddar aftonen sin himmel.
Molnen klär sin bomullskväll
med sitt vadd på ve och vimmel.

Guds barmhärtighet och tröst
är ett sommarsöndagsväder,
innan natt och storm och höst
in i nästa vardag träder.














Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-29 20:05



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Vacker kvällspsalm!
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP