Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epiphany



När allt som var
Aldrig fanns
Och det som är
Inte finns




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-29 15:49



Bookmark and Share


  SatansSon
du har sting.
2021-08-30

  Monica Lindgren
Ja, då är man vid nollpunkten. Absolut tomhet!
2021-08-30

    ej medlem längre
Den där känslan
hög igenkänningsfaktor

2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish