Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ambivalenta mysteriet






Varje människa har två ögon.
Svårare än så är det inte.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 19:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
märkligt nog ser de två ögonen olika både för sig och i par ;)
2021-08-31

    Lena Staaf VIP
Sinnena bedrar ibland.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP