Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gammal vän och kämpe lämnade oss den 26:e Augusti. Texten delvis inspirerad av låten 'En vårkväll i tiden' med Bizex-B, där vederbörande var gitarrist.


Berättare (Till Perra)


En sensommarkväll i tiden
väntar vi på att regnet
skall passera våra äventyr.
Och som det strömmar
mellan världen och här
blir våra berättelser
om livet och alltet,
humorn och allvaret,
lätta att känna igen.
Allt i dem liknar till sist
våra egna gestalter,
redan väl invanda
av väl grundade skäl
och till sist finns då
inget kvar att tillägga.
Bara att låta timmarna
komma och fly
till tonerna av din gitarr
tills regnet har gått förbi.
En ny era skall snart gry,
därom har vi fått löfte.

Frid över ditt minne.

--

Ljudfilen är upplagd med tillstånd av Larz Gustafsson, f d sångare och frontare i Gävlebandet Bizex-B.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-29 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen