Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens giv

Natten axlar himlavalvets djupblå mantel

Genom månens hjärta
Slår stjärnorna volter

Lyser upp vägen

Till våra drömmar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 90 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-29 23:22



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vackert!
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish