Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären

Hon var sprängstoffet
Hon var hamnen
Sov på sängloftet
Sov i famnen
Hon var gräddnos och vyssjan lull
Hon var solros och kok-kastrull
Hon var instängd, han var fri
Hon gjorde konst med sitt broderi
Hon fanns kvar när fallet kom
Och när det kom, allt börja om

Han var nedstämd i flera dar
Hon var sorgefri och rar
Han var konstnär, hon såg på
Han tyckte om henne tyst och grå
Hon var låtskrivare i smyg
Hon va ju bara så himla blyg




Fri vers (Fri form) av matildalikesnature
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature