Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten

En sten rullar
mot min sko
igenkännande
när jag går

Jag förstår

Jag har gått
här förut
nötts förut
på jorden




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-30 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP