Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje november nittonhundranittio

Jag föddes den tredje november nittonhundranittio

Det är något konstant
fast mark i tidsrymden
en liten ö vid horisonten

som livet obönhörligen rör mig ifrån




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-08-30 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt