Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlösa värme

 

mjuka munnen

knoppande nypon dina ögon

vinden rör vid

lyfter leker ditt hår

minnen doftar syrén

en aning av honung

vårmöte som i gardinluft

strömmande glädje

din skrattande smältvattensbäck

soldränkta samtal

utanför här och nu

från bortom sagornas våtmark

nynnar mig ännu din visa

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-30 12:34



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Finstämd, poetisk kärleksdikt, en aning gåtfull...
2021-08-30

    Lena Staaf VIP
Vacker, lätt och luftig kärleksdikt.
2021-08-30

  Susen VIP
Vackert
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg