Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Tätt in till

Ensamma små ansikten
tätt intill varandra
olikfärgade
sammanhållna på zinkbotten

Skrumpna, stötta
samlade i en hink
som avfall
getingarna har gjort ögonhål

På grenen glasäpplen
redo att plockas
av varsamma händer
i tystnaden hörs vinden

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-30 12:52



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Vacker dikt som matchar fint det sköna fotot! Skör känsla av samhörighet.
2021-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om äpplenas betydelse både för getingar och människor.
2021-08-30

    Sefarge VIP

Varseblivande varsam Poesi
som skänker harmoni!
;)
2021-08-30

  Susen VIP
Vackert. Tycker om den mjuka tonen i orden
2021-08-30

  ULJO
Getingarna älskar frukt
2021-08-30

  AiA Maria den fria

Fint
Varsamt
Ödmjukt
Speglar du här
livets naturliga cykel

Tack!
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP