Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom hörnet

Finns alltid möjligheter

Styrka din dag

Inte falla

Snubblande

På målsträcket

Det finns så mycket

Kärlek

Väntande

Fylla upp skorna

Gå stark och känna förväntan

Allt kan ske

Ta dagen med fattning

Förhoppningar

gör glädjen stor

Bakom hörnet väntar

ditt dyrbara liv

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-30 14:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Något att önska sig, gå stark å bakom hörnet? Fint!
2021-08-30

  alicja lappalainen VIP
Dina dikter är alltid optimistiska och livsbejakande. Människor behöver höra snälla, lugna, enkla ord i den här fientliga världen med ett krig och ett osäkert liv.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP