Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saga


Vem är hon och vad tänker hon på
så vacker som på låtsas
vart går hennes tankes färd.

Finns jag där ibland eller inte alls
kan vi inte mötas en stund
om så bara i sagans värld.




Fri vers av Whero
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-30 14:48



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert med lite mystik.
2021-09-06

  Maj-Lis VIP
Vackert om längtan
2021-09-02

    Lena Söderkvist VIP
Vackert skrivet, gripande också.
2021-09-02

  Maiah VIP
Fin och mjuk läsning
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero