Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Spretande grenar

Det döda trädet
sträcker sina kala
grenar, spretar mot himlen
mitt i den levande grönskan

Uppbrotten många
minnet återvänder
söker inåt
när den nya dagen vaknar

Grävskopan slår mot marken
hålen blir djupa
ledningar måste bytas
innan allt kan återställas

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-30 15:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det här med träd är magiskt och du fångar det. Oavsett om det är levande eller dött.
2021-08-31

  ULJO
Många träd har fått se tiden an av vår behandling av miljön. Det är nog bara en början. Ett tillhåll dock för många nyttoinsekter.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP