Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


käkar medicin till frukost

jag tar ögondroppar
nyser blod

steril handske
rör mig inte
snälla

ett svart hål
omringat av vita moln
och röda trådar

om jag somnar nu
tar snön mig hem

väljer jag rätt

förlora
eller vinna
är samma sak i längden

medicin
smakar beskt
men vackert

hur kan jag
lämna dig

det var enkelt

medicin
smakar beskt

4 hjul
2 dörrar
diesel i min hals

så vackert

öppnar upp sig
som en ros

och lukten täckte allt

hur kan jag glömma

när jag inte kan minnas

medicin smakar vackert
jag är besk

hjärtkrossad
pacemaker
IV
tvättmedel
sanering
frisk

jag är sjuk

medicin


xx




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-08-30 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles