Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt sandviolen

Ett suddgummi
Raderar orden
Som skräddarsydda formade kärlekens mening.
Vackra metaforer
Om ljuvligheten du besitter
Likt sandviolen färgglad men ändå skir.
Likt solens strålar
Likt de blå havet
Skönhet
Som helar
Som får orden att dansa igen.





Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-30 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover