Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju alltid drömma


Morgon

Solen smyger försiktig in genom fönstret
Det är gryning
Du sover vid min sida
Dina ögonlock rör sig oroligt som fjärilens vingar
Du drömmer
Du är vacker
Jag flyttar försiktigt  bort en lock hår
från ditt ansikte
Kysser dina läppar ömt
Nyvaken tittar du på mig
Sedan ler du
Sträcker på dig
Innan du kryper
tätt intill mig




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-08-30 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard