Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEDBORGARKONTRAKTET

Någonting gick väldigt fel i Göteborgs
stadsplanering under 1990-talet där
förorterna blev till koncentrations-
läger för ensamstående mödrar som
fastnat i bidragsfällor medan deras
barn vingklipptes med diagnoser och
fastnade i kriminella gäng i avsaknad
av en fadersgestalt.

De som klarade sig ifrån den sociala
degenereringens destruktiva förfall
flyttade i god tid och de som blev kvar
utsattes för en misslyckad eller ute-
bliven integrationspolitik alltmedan
socionomer flyr sina arbetsplatser
sjukskriver sig eller helt enkelt säger
upp sig när verkligheten i praktiken
inte överensstämmer med deras teo-
retiska utbildning där de började som
filantropiska humanister och slutar
som bittra misantroper med psykiska
arbetsskador under det att samhällets
bakgårdar förslummas och kriminali-
teten tar över.

De enfaldiga socionomernas teoret-
iska sociologi har förstört landet,
i samarbete med migrationsverket,
riksdag och regering,och det är ingen
kritisk bedömning eller åsikt utan
äger ur ett kriminalantropologiskt
och sociologiskt perspektiv fakta-
baserat underlag där många vittnen
är döda men som staten producerar
fler och får den problematik det göder.

I ett land där kyrkor står öde medan
krogarna är fulla och bårhus, sjukhus,
fängelser och dårhus är överbefolkade
där dess demokrati cencurerar sig själv
för det har något att dölja är det lätt
dra slutsatser om ett lands belägenhet
varför ett ifrågasättande om dess sam-
hällskontrakts överensstämmelse med
sin deklaration äger sin legalitet där
följden kan bli att folk börjar säga upp
sina medborgarskap för att slippa bli
medbrottslingar genom att upprätt-
hålla en skurkstats aktiviteter





~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2021-08-31 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP