Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snömos och sötsylt

snömos och sötsylt
från lenkäftarnas
ordfatabur

än sen
det är inte ni
som ska ut
och tampas
med verklighet
och hyenor

ge mig stål
inte ramsor




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-31 06:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mångbottnad text och alldeles fenomenal.
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP