Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommartävling 2021


Kvinnan vid fönstret

Blicken slår mot rutan
skärvorna faller
sanningen kliver in




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-08-31 08:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klarsynt och koncentrerat i en enda stark bild.
2021-09-12

  Lars Hedlin
Stark i nuet!
2021-09-02

  Kungskobran VIP
Så fint med få ord, som riktigt bra poesi
skall vara.
Bokmärkes
2021-08-31

  Kajan VIP
Koncentrerad och innehållsrik, hos mig väcker den känslan av isolering samt att kvinnan har försökt att hålla något ifrån sig och sitt liv, något som befriar men också skrämmer. En väldigt bra text som jag gillar mycket.
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP