Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömyrket

Kukeliku
klockan är sju
dags att kliva upp ur sängen
dra upp sina persienner nu
Börja äta frukost
klä på sig
göra sig ren och fin
gå till arbetet
läsa böcker, papper, uppgifter
utbilda sig vidare
till
Drömyrket




Prosa (Kortnovell) av Glädjekällan Design
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-08-31 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glädjekällan Design