Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bil

En sliten bil
inte helt obrukbar
men blir stående
bakom husen på gården
för man har ju en bättre

Som ett gammalt
äktenskap




Fri vers av stenhur VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP