Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert



För mycket ljud, för mycket ljus
jag blir liten som en mus
Allt omkring blir så stort, desto mer jag krymper

Sagda ord dom ekar
hänger inte med i era lekar
paralysen blir total, man blir stum och inför alla
klassad som dum

Dömd till att verka tråkig
jag har aldrig varit tråkig
men om spelregler skapas utav dem som vill låta högst, synas och verka störst
så finns det ingen plats för möss




Fri vers (Spoken word/Slam) av iennie
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-31 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iennie
iennie