Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommartävling 2021


Det att tvagavdagas ren

Detta tarv, som en gärningsoblat intagen i svartkostymen en helig söndag.

Tillrättalagda slipsknutar, välansande mustaschhummanden,

diskret fingerpek och snedögonnickningar i förbifarten, menande och dömande.

 

Handen sveper över stärktkjolen, som om rodnaden skulle minska gråtygets strävhet.

Barnbulan ville kräva sin mark över klänningslivet.

Såsom kyrkklockor sistkklämtade, stillnade bubbelystert kroppstyngt vatten.




Prosa (Kortnovell) av Yrre VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-31 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP