Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En styrketår mate te är inte dumt!


Kylan har kommit!

Det är höst nu

kylan är här

men än lyser

löven gröna!

Det är friskt

man kan andas!

Har hyrt rullator,

kanske går jag

längre sträckor nu,

men hjärtsvikt leker

man inte med!

Kul och se!




Prosa av Niliboy
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-31 21:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott att Du har rollator. Det har jag haft länge!
2021-09-02

  Monica Lindgren
Gott humör tycks det här diktjaget ha. En enkel och okonstlad text, som berör!
2021-09-01

  Kajan VIP
Frisk luft OCH gröna löv, vilken fin tid förhöst kan vara.. Skönt att komma ut, det är bra för kropp och själ.
2021-09-01

  Fjellhuldra VIP
Hösten är vacker också med kyla
Allt blir så friskt.
Fint använda rullator till att
komma ut på dagliga turer.
Ta det lugnt i din takt.
2021-09-01

    Ohemulen VIP
Ja man kan andas och träden är fortfarande gröna. Visst är det skönt...
2021-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Skönt med djupa friska andetag
och att du med hjälp av rullator
kan gå ut och njuta varje dag.
2021-09-01

  Sparvögat VIP
I höstens friska andetag vill man vandra…
Så bra att du fått en rullator till hjälp och har en glädje till livets skönhet!
2021-09-01

  Peter G VIP
Fin text som sprudlar av livsglädje! Trots att hösten smyger in, men jag tror bestämt att du gillar både hösten och kylan!

Tack för fin läsning!
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy