Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är besvärligt

Det är besvärligt att leva med en kropp, som inte riktigt längre vill. Det finns så mycket motstånd i den. Den reagerar inte alltid på tilltal eller kommandon.
"Res dig upp!"
"Gå på toaletten!"
"Ta fram tallrikar!"
"Hämta klarinetten!"
"TapådigklädernaTaavdomBorstatändernagåochläggdig!"




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 22:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en hand som vilar på en klarinett är
2021-09-24

  Gunwale VIP
Men den skrev det här, och det är jag glad för!
När mycket är trögt och tungt, kan nog klarinetten ändå ge ett lyft? Kanske bara genom sin blotta existens!
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP