Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1940-tal Flash-fiction Utom tävlan!


Postorderkatalogen

Lars hade aldrig haft tid med nöjen
Höet skulle in, korna mjölkas och grisarna skulle ha mat. Så kom Ellos postorderkatalog. Han tittade varje kväll på kvinnorna i katalogen.
Nu hade han något att drömma om.








Prosa (Kortnovell) av Cikoria Blå VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-31 23:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Denna får mig att småle, undrar vad Lars säger om priserna. ;)
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP