Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Hungern
kröp sig skamset och bestämt
upp från magsyrorna
och satte svarta rötter i min trädgård

Grodde sedan ut, skapade ett träd
som solade sig i mörkret
drack dyrbart vatten från brunnen
för att alstra bruna, ihåliga frukter.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Carlberg
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-31 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg