Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Springer inte mer,
istället sjunker jag ner på knä
rinner ut som en pöl
på golvet framför dig
Tårarnas salt gör vattnet bräckt,
det doftar hav
och jag faller genom åren
till den västkust jag är sprungen ur
Det lilla barnet inom mig,
försöker vara tapper
axla tyngden av det liv
som fortsätter porla iväg genom fingrarna
Musiken har tystnat,
liksom mina ord
försöker kippa efter luft
men ger upp
Söker din blick för ett sista farväl,
adjö min älskade
adjö




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-09-01 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io