Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben i månen.

Långsamhetens dilemma
Otålig väntan
Det kryper under huden
Tiden väntar ej på någon.
Liten är världen
Men så fjärran ändå
Stark är hettan
Åtråns krydda.
Varm är kroppen
Där händer har vandrat
Känslan av eufori
Känslan av tvåsamhet.
Under bar himmel
Stjärnornas parad
Och gubben i månen
Bara ler..




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-01 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP